Followers

seoul garden

assalamualaikum
Hey guys. Pernahkah anda mendengar tentang SEOUL GARDEN? Kalau yang pernah tu oklah, tapi yang tak pernah tu aku nak bagi tahu ni. SEOUL GARDEN bukanlah suatu nama tempat yang terdapat di Korea, bukanlah nama drama korea, bukanlah tajuk lagu korea TETAPI ia merupakan tempat untuk makan,yehaa! Tempat yang sangat sesuai untuk para penggemar makanan laut/seafood. Pada anda semua yang berminat untuk mencuba makan di SEOUL GARDEN, anda boleh pergi ke Mahkota Parade (Melaka), Gurney Mall (Penang), IOI Mall (Selangor) dan 1 Utama Shopping Centre (Selangor).

Apa yang menarik bila aku makan kat SEOUL GARDEN ni:
  • Boleh makan dengan banyak sebab diorang mengamalkan cara buffet.
  • Boleh mencuba makanan Korea seperti kimchi.
  • Pelbagai jenis makan laut/seafood yang sedap disediakan.
  • Boleh merasai masak dalam satu tempat bakar yang akan disediakan di setiap meja makan.
  • Western food, abc, cendol, aiskrim, dan pelbagai jenis air gas turut disediakan.
  • Harga agak berpatutan dan berbaloi.
  • Sesuai juga nak bawa satu famili untuk makan.
  • Boleh tambah makan tak ingat dunia,hehe.
Apa lagi anda semua, cuba lah. Tak rugi pun ok. Aku akan makan di sana esok. Tu sebab nak buat post pasal SEOUL GARDEN,haha.

salam



15 comments:

noorae said...

yum2! bestnye..uhuk. jeles i =P

Ismi Ammar said...

haha..
berapa SG bayar ko buat iklan ni?

:P

Suara Hati Ini.... said...

baru pas makan last week..lalaalaa

Obat Sakit 2011 said...

mantap gan

hamzah ian said...

pergh.. mahal gak

fendy said...

noorae: haha.jangan jeles.nanti kita pergi sama2. :DD

ammar: biasalah bro,nak share sikit apa kita rasa pasal SG tu. :)

wani: taw dah. bukan nak ajak pun.cis!tak apa,esok aku pergi pulak.yehaa!

hamzah: try pergi dulu,baru boleh taw. :) ala,makan sekali sekala.bukan selalu.

Jun said...

jomm pegi seoul garden IOI xpon 1utama jomm..haha

fendy said...

wan: tunggu aku balik yo.ko yang belanja ok.orang dah bekerja kenalah belanja.tehee!

shila said...

huhuh teringin nak g SG...tp xdpt g...:(

Queen M said...

hahaha..selamat makan..malas nak g sne sbb kne masak :P

fendy said...

shila: awat tak dapat ikut?semalam ramai yang pergi. :)

mira: dah selamat pun makan.cis!malas pulak masak. :p

cik kumbang said...

even mknan dia den tok bape minat ngat la kan..tapi den sonok la dpt enjoy2 ngan kwn2 den hahaha~

p/s:maybe xtvt last 2gther gather kn...sob3~

fendy said...

fatin: haha.tak berminat ke diet? :p betul2,dah macam aktiviti last dah tu.jumpe lagi nanti. :)

cik kumbang said...

uiii...diet paa nya haluih2 camni...:p
hahaha~

fendy said...

fatin: haha.mana ada halus,chubby je. :p

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger