Followers

new life!!

assalamualaikum


lame btol aku xupdate blog ni..dah cm xde tuan je blog ni,haha..jap2 de post2 org laen, jap2 de post aku..bukan aku xnk meng update blog ni tp de somethin probe yg aku kene solve btol2..btw, thankz again kat sape2 yg komen kat post2 before ni..i really appreciate it!!

yeah!!im come back with my new life..new life??tu lah title utk post kali ni..mst korang nk taw pe maksud title ni ngan aku,huhu(iyeke??ntah2 aku yg perasan je,haha)..ok lah,aku explain lah..

before this, mayb around june..aku kene mcm2 probe lah..probe tu lah, probe ni lah..senang cter, probe yg de kaitan de kaitan dgn perasaan..ni mayb first time aku terpakse tanggung sume probe ni serentak..probe2 tu wat aku jd mcm bukan org lah..

side effects yg kene aku mase de probe2 tu:
>gelisah cam haram.
>tido aku yg slalu nye terlebih tu tp kali ni xcukop2.
>duk mngurung dlm blik je.
>rase cm nak bunuh diri je.
>always crying(hahaha,jgn gelak dowh..).

byk kan side effects yg aku kene..bab bunuh diri tu just dlm pemikiran je n tu xpatut di wat utk seorg muslim..ngat,haram taw!!even aku jd cm org gile mase tu, tp aku xpnh lah nk tnjuk kat org laen..just pretend to be epi person just like before kt depan family n fren.. :)

dlm blog ni gak, aku nak say thankz a lot kat my mama..i love u so much mama!!!die byk bg semangat kat aku..kepada cik miza,thankz so much ok!!kamu byk bg nasehat n pengajaran kat aku..kamu gak lah meringan kan beban yg aku tanggung mase tu..tanpa die,mmg lmbt aku nk kembali normal,hehe..n paling penting,aku syukur kat Allah sbb DIA lah,aku kembali tenang..

so,this blog akn slalu di update oleh aku,hehe..ok lah,papai.

salam

13 comments:

nini_uniey said...

hakhak...welcome to the new life...
be happy...!!

PurPlez said...

jarang anak laki rapat ngn mak nye(yeke?)
good son!

Antzs said...

wah..bangga nama d mention juga..haha..btw..thanks..kte kan sahabat baek..
~fuh..skandel nih..haks

Antzs said...

g satu pesanan..kmu update lah yer blog kmu..coz sy bakal menyepi slama sebulan..heee

fendy said...

cik auni,tq2 ea!! :)

fendy said...

cik purplez,haha..jarang ea.ok lah tu.tp sy bukan ank manje taw.hoho :P

fendy said...

if nak taw, cik miza ni adalah org yg komen gne ANTZS..die baek taw(iyeke?)haha

Muhammad Nor Bin Salleh said...

cik purplez....
slalunye bkn ke ank laki rapat ngan mak n anak pompuan rapat ngan ayah kn...ehm....

Antzs said...

cik semut baek tau mr.fendi oii..lau x..masakn kmu berubah kan..pndai x cik semut kasi nasehat??
haha
p/s: nt sape2 ada masalah contact2 la yer cik semut..cik semut pndai kasi nasehat taw..heee..
yunk..bile nk banje nih??lalala~

matnor..cik semut baek ngn mama n abah tau..hee..anak mama n abah kn..hik3

amina zainal said...

huh..lame siot menyepi..hehehe

fendy said...

de probe skit lah cik amina. :)

fendy said...

cik semut,haha..iyerlah,mmg pndai nasehat pun.belanje?xbleh2,nnt de org mrah..opss,terlepas plak. :p

Antzs said...

ish..sape nk marah??adoyaiii...mama x marah lau kmu nk blnje..hahhaa

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger