Followers

life as practical student

assalamualaikum
hey3.. lame dah xupdate blog coz agak busy ngan kerja.. ceh,word 'kerja' tu macam hebat sangat kan, ofcoz lah hebat ok!! we should proud of what we do.. mayb post kali ni relate dengan practical aku.. em, aku rase ramai member2 course aku yang ber'blog' dah story pasal practical diorang, so aku pun nak gak.. :P

fyi, aku practical kat AKADEMI AUDIT NEGARA.. act, akademi ni under jabatan audit negara kat putrajaya ok.. time apply untuk practical ni, ade apply kat rapid penang tapi diorang bagi result last2 minit, grrrrr!! geram giler!! tapi mayb dah takdir aku dapat kat sini, so just go ok.. :)





so far, banyak bende aku belajar.. xlah sehebat member2 aku yang lain, tapi atleast ade something untuk aku bawa bile dah kerja nanti.. macam nak buat flash, web, edit2 pics.. so far, ok lah practical kat sini.. boss n staff lain pun ok, sume pun ok,hehe.. mayb kene stop lah coz kalo panjang berjela post ni, for sure akan jadi syok sendiri.. before aku stop, again, I have received many kind wishes for my birthday and want to thank all those who have sent messages or comments..n for my dear, thank you for the lovely gift.

p/s: nak bb! :P

salam

20 comments:

suara hati ini said...

nak BB..nah ..BBBBBBBBBBBBBBBBBBB..haha

fendy said...

hahaha
banyak giler bb.
makasih. :p
tapi ni bb laen.

Syariniey Amran said...

Salam
wah..seronok dapat praktikal kat putra :)

fendy said...

salam.
akademi ni bukan kat putra.
tu sedey skit,huhu
yang kat putra tu main office.
btw,selamat datang ke blog ni. :)

cik kumbang said...

waa..best nya dia...
pasni bole la ajar wat flash ...lalala~ =p

fendy said...

yep2,best. :)
ajar?,alamak!
xde lah pakar sangat ni.

kaka said...

huiiyoo..cantek bangunan..

ada keja kosong x kat sana?
nak apply..huhu.

fendy said...

ade kot.
try usha2 jabatan audit negara punya website. :)

Antzs said...

aik..my dear kasi apa tuh??
kiss ke?? pergh ayt ku..hee~

amboi...nk bb dah??
aish..mana leh langkau org dewasa tauk..hee~

fendy said...

haa!
rahsia. :P
ala,bagi lah bb.
mengidam ni.

Antzs said...

aih...ngat sng ke nk dpt bb??
haha..sengal sungguh ayt wa..haha
bb=baby ke?ahhaa

fendy said...

no lah. :D
dah agak dah,salah paham ni.
bb tu ehem2.
bukan baby yo. :P

Cik Qemm said...

dah praktikal pun budak nieh.
tak lame lagi hbs blaja plak :P

fendy said...

kak qeem,yup2.dah practical pun now.nak tengok sy practical ke?haha

Queen M said...

hey..my phone..hahaha :P

fendy said...

queen m,
yup2,hp kamu purple kan.
sy tiru sikit. :p

Queen M said...

eh x..exactly d same..hehe

fendy said...

queen m,
iyeke?
alamak,ade jodoh ni.
haha :D

Queen M said...

haha..iye2 je..awek awk tu nak letak mane?haha :P

fendy said...

queen m,
awek tetap di hati. :))

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger