Followers

short post

what a sad day! ARGENTINA out from world cup,huhu. :(





argentina played well but german is too perfect.. x ape lah, no luck, but aku tetap support korang ok. :)

p/s: An extract remarks a north.


21 comments:

Suara Hati Ini.... said...

sori la der..aku bukan sengaja nak latih team jerman aku sampai mcm tu...xsangka lak ko punya team kena belasah truk ngn team aku..sori ye..(hahahaha)

fendy said...

haha
kami bg peluang je kat german. :P
xpe2. :(
next time kite tengok lah.
grrr!

nur amina zainal said...

ahahaha ARGRNTINA terbaek ! eh silap, GERMANY terbaek ! ! ahahaha

fendy said...

german baru kalah semalam.
weee!!

Suara Hati Ini.... said...

xkisah..ok la pada argentina yang kalah awal.hehe

fendy said...

haha
yang penting,no german ok. :)
sory german!

Fatin Aliyya said...

aku tader apa nk ckp tang aku mang suke lah bl argentian klh..=D...

fendy said...

hello!,come on lah.
argentina same naseb ngan brazil je.
tapi brazil lagi kesian lah. :D

Miss R said...

slm ziarah.. :)

Pije. said...

semua org cakap pasal bola sekarang ni.
seksa betol bagi bukan peminat bola mcm i ni.
thanx god tak lama lg dah abes.
hik.
:)

fendy said...

miss R,salam ziarah!yeay! :)

pije:ala,4 tahun sekali je.:p
then kene tunggu 4 tahun lagi,tu lagi terseksa u.

Queen M said...

wah2..same team..hehe :)

fendy said...

queen m,
iyeke?
sedih kan kalah quater final. :(

Queen M said...

sgt tp mase tuh mmg dorg maen buruk gilee..dgn defender y tah hape2 tuh..huhu

fendy said...

queen m,
yup,def tu yg kurang ok lah.
sabar2,mayb next wc argentina boleh menang. :))

ohh puspa said...

cian argentina da kalah awal2 :)

fendy said...

puspa,
biar lah.huh!
tapi argentina memang hebat ok. :)

ohh puspa said...

yeah, mmg hebat. tp da kalah kan babe :) hehe

fendy said...

ya,kalah dah.
huh!

ohh puspa said...

alahai, relax lah :)

fendy said...

haha
ngah relax ni. :))

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger