Followers

what i want?

assalamualaikum

brown leather buckle satchel


bb 9700 bold




black wool military peacoat


hey,dah tengok pic2 kat atas.. kalo dah bace title post ni, mesti korang taw kenape aku letak pic2 ni.. saje je nak inform kat korang, dah lame nak yang kat atas tu.. em, i want it! i want it! i want it! :( tapi xdapat2 pun,huhu.

why, why n why??

mayb ade reason kenape aku xboleh dapat sume ni.. its ok, i am what i am (jangan ikut lifestyle org lain ok!). :)

p/s:
> final world cup(ned VS esp, 12 julai, 2.30am)
> ade sape2 nak beli kan barang2 kat atas tu utk aku ke? please.. :DD

salam






22 comments:

Antzs said...

amboi2..kehendak kamu...
pssst...tapikan...cantek lorh..haha
i like it..hehe

abbyshah said...

start simpan duit ! :)

kalo dah ade duit, beli jelaa.

berbaloi punye. janji pandai jage kan?

Fatin Aliyya said...

brg no 2 n 3 smart dowh..bl tgk ni aku pn tergn gak beb..hehe.=D

xper, ko jgn pts asa, mgkn x dpt skrg dpt 1 day nt.trn dr langit ke apa ker..haha.gud luck!!!

fendy said...

antzs,
besar kan kehendak tu.
ofcoz cantek!tengok lah sape yg nak,haha
i like too! :))

abbyshah,
tu lah,tengah simpan duit ni.
yup,kene jage betol2.
ade nak jadi sponsor ke? :D

fatin aliyya,
well,brg no 3 tu dari TOPMAN.
dari langit?kan best kalo jadi betol2.
tq!

ammar said...

y tu blueberry ek??...
murah je skg..
siap ley tgk world cup lagi..hahaha.

fendy said...

ammar,
alamak,xnak blueberry am.
murah tapi no quality.
haha

cik kumbang said...

no 2 tu menarik...hehehe

fendy said...

cik kumbang,
mesti lah menarik. :D
cik kumbang nak tolong beli kan ke? :P

cik kumbang said...
This comment has been removed by the author.
cik kumbang said...

haish...xmampu den nak belikan tu...hohoho~

fendy said...

cik kumbang,
same lah kite.
sabar je lah ea. :)

LeOzyWaniE said...

meh saya beli kan..tp..bak duit lu..haha!!!

ammar said...

ehh...ok pe..
siap le tgk tv lagi tuh..
clear lak tuh..:D

fendy said...

leozywanie,
alamak,duit nye xde.
gune duit ko dulu ea. :D

amar,
aik,am,macam nak jadi sponsor utk aku je.
boleh lah kn? :P

izzahOMAR said...

nak bb jew..nokia 3310 xnak ;)
Memilih ea.. haha !

fendy said...

xnak lah.
nak bb.
ofcoz memilih!haha!
nak jadi sponsor ke?

Farie Amrah said...

y teenagers nowdays so obses with bb ar? i gi cllge pn if naik lif tuh dlm 10 owg, 6 owg sure pkai bb. rase cam dh x best lak. sorry just my oppinion. no offence. :) hope dpt ape yg u nk. ;)

fendy said...

farie amrah,
really?
ntah lah,hehe
btw,tq sebab share opinion. :)

Yatre Hayati said...

kita pun nak juga bb tu !!

fendy said...

yatre hayati,
ok,so,kite share bb lah.
haha

Duhkon said...

blackberry BOLD9000 best kud ?

fendy said...

duhkon,
best2.
tapi harge pun best gak. :P

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger