Followers

exam mode

assalamualaikum
im back,hehe..post ni just nak gtaw yg aku ngah exam..so,agak lah bz nak stdy(iyeke?huhu)..seperti biase lah,before start exam, U aku dah suruh print slip exam masing2..so, aku kene lah print slip,haishh..slip exam aku cam kat bawah ni..siap de gambar lagi tu(hansome x aku?haha)..


cantek kan slip ni,haha..so,utk post kali ni, aku just hope sape2 yg bace post ni, doa kan aku n kawan2 aku dapat wat yg terbaek utk exam kali ni ok..doa2 korang amat aku hargai sgt2..ok lah, gtg. :)
salam

8 comments:

akuKah.. said...

study..study..
jgn asek study mukabuku n tweeter je..
hehe...
all the best ;p

Lyapunov said...

wow! hensem..
haha..

gudluck!!~~ ;)

apeqchan said...

slurpee utk kamu

fendy said...

tq everyone. :)

Antzs said...

good luck juge tuk kamu^_^
btw...nice pitca ..hehe
p/s: awk..lau dh abes exam nt..rjen2 lah menconteng d blog ni yer..haha

fendy said...

tq cik antz.
pic tu mmg innocent skit.huhu
blog mmg akn diconteng tp byk merepek2 je.haha

Fatin Aliyya said...

all da best!!=D

fendy said...

sudah lame abes lah.
btw,tq. :D

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger