Followers

S.T.A.L.K.E.R

assalamualaikum

yeay! skali lagi, blog ni berjaya di update oleh tuan nye(bangge jap,huhu)..

stalker? nape aku letak title post ni stalker? adakah aku ni di'stalk' oleh someone or aku yg menye'stalk' org laen? haha,suspen x?(wat2 ayat syok sendiri,haha).. senaye xade pape pun.. just nak share story pasal stalker..

alkisah..aku n beberapa org member g lah ke salah sebuah universiti yg agak famous kat malaysia ni(name dirahsiakan atas keselamatan kitorg,huhu) sebab ade event yg menarik kat sane..bile dah abes event tu, kitorg pun kuar dgn beberapa org student U tu..tengah2 kitorg minum, de sorang ni(bukan member2 aku) bukak cter pasal satu org ni..die cakap,"kenal x dak yg name die 'ehem2' ?" aku cam kenal name tu tp heran nape die ty..so, aku jwb lah,"kenal2.nape dengan die?" die jawab lah,"ha,de kesah yg menarik pasal die" then die gelak cam orang jahat gelak(ni aku just tambah2 je,haha)..die ni story lah dari A sampai Z..berikut point2 penting pasal story yg die ni:-

>die ni student U.
>kenal n then suke kat sorang laki ni(student U tu gak tapi lain U lah).
>before ni pernah jatuh ati kat laki tu tp x dilayan(sedey).
>terus stalk laki ni(everything, dasat kan?).
>xpenah give up stalk laki ni.
>care die stalk laki tu memang xpenah difikir oleh stalker2 yg laen(betol ni, xtipu pun).

until now,xtaw lah ape yg dah jadi(mayb dah ok kot)..so,aku story ni bukan dipost utk jatuh kan aib org ke ape.tp just nak share2.ok lah.

salam





8 comments:

shark said...

hahahah..
stalker paling berjaya adalah aku!

fendy said...

ha?
ko stalker sape ea?
haha

shark said...

hahah..
welll...
bergaji py stalker ni weyhh...
hahaha

fendy said...

haha
pandai lah ko.

apeqchan said...

cik nuff anda berfungsi dengan bagus!!
sy telah click!!

fendy said...

yahoo!
tq2.

Anonymous said...

haha...aku ase aku knal la sape...pas2 yg lpak mnum tu...ade sorang comel...muaah

fendy said...

haha
ni aku kenal sape yg komen.
de bau yg aku dapat cam.
hehe
dah2,yg comel tu jgn sebut2. :P

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger