Followers

woot woot!

"ONCE YOU HAVE BEEN TAGGED, YOU ARE SUPPOSED TO WRITE A NOTE WITH 25 RANDOM FACTS, HABITS OR GOALS ABOUT YOU? AT THE END, CHOOSE 25 PEOPLE TO BE TAGGED. YOU HAVE TO TAGGED A PERSON WHO TAGGED YOU. IF I TAG YOU, ITS BECAUSE I WANT TO KNOW ABOUT YOU"

assalamualaikum


hey guys.. korang nak taw x? aku telah di'tag' oleh someone.. omg!! first time orang tag aku, excited kot,haha!! before this, selalu baca entry orang yg kena tag but for this time, aku buat entry pasal aku kena tag. :DD

special thanks to eyka.. dia yg tag aku kot,hehe.. tq ok! just click her name to view her blog.

25 random facts, habits or goals about me?
because to know about me?
weee! i like! :D


1-aku suka sangat makan
2-aku suka music. x kisah genre ape2 pun
3-LIVERPOOL fc - you never walk alone
4-i like my own style. so x payah nak tiru orang
5-actually, aku jenis pemalu. dulu2 masa sekolah menengah, aku takot ngan gurls (bukan sebab gay ok!)
6-suka main rambut sendiri
7-just call me fendy
8-orang cakap aku ada double personality tapi aku x rasa pulak ada
9-katak!binatang yg menggerunkan ok
10-i love tweets kat twitter. jom lah join
11-suka jawab bile kena tag (ini fact nak ambil hati :P)
12-aku anak mak. aku ngaku!!
13-aku keras kepala macam batu kerasnya
14-x boleh nak kena pressure lah. nanti suma benda x jadi
15-i hate liars. once kena tipu, sampai bila x percaya. huh! (macam ex aku dulu2)
16-i like to try somethin' new. life is short ,so don't waste ur time. (benda yg baik2 je ok)
17-just call me fendy (ulangan :P)
18-blogwalkin' is good for me
19-currently study at USM (siapa2 student USM kat sini, hands up!)
20-i like this quote,"Which would be worse, to live as a monster, or to die as a good man?"
21-saya peminat setia JULIANA EVANS. sekian
22-im basketballer. yeah, thats me!
23-my dad..my idol.. n my hero
24-suka merapu sorang2 macam jawab tag ni :P
25-saya peminat setia MARSHANDA jugak. sekian

fuuh!! habis gak 25 facts, habits or goals pasal aku.. bile korang dah baca, thats mean korang dah kenal aku 50%,haha.. aku pun nak tag orang gak, orang2 yg di'tag' tu akan di'inform' kan (ini pun first time gak).. :P ok lah, x nak merapu lagi, see u later guys.. bye2.

salam

10 comments:

Izzatul Ismail said...

okay, at least benda nie bagos sbb I know a lil bit of yourself now. :)

Eyka said...

hehe...awak da jawab da..thanx tw! eyka da knal awk da skrg..hehe *wat2 mke mengerunkn..haha

fendy said...

izzatul ismaik:tq so much sebab bace entry ni. :))

eyka:kenal?wow!tq ye. :))

Eyka said...

okei2..hee:)

nany said...

heh~ just the way fendy are..
HAHA am i right? XP

fendy said...

nany:weee!thats right! :)

Cik Pija said...

hehe.. 1st time kena tag mmg rsa sgt2 best, tp klu dah byk kli kna tag.. haa, tahulah mcm ne pening kplanyer nak buat bnda tu.

fendy said...

cik pija: ha?iyeke?alamak,xape lah.epy coz bile org tag,thats mean that person ingat kite. :))

No name. said...

Imma basketballer too! *nak jugak kan Huhu~ ;D

fendy said...

no name:i know sape u. :P iyeke?jom kite fight nak? hehe

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger