Followers

gud bye Miss E and hey Miss A

assalamualaikum

hey guys!!
korang macam mane, sihat x?
aku hope korang sihat n happy dengan orang2 yg tersayang. :)
(even korang x happy, tapi senyum2 lah selalu gak ok)

arggghh!!
im so... tension!!!
why u do this to me miss A??

tension?why?

ini semua sebab miss A lah ini.
sebabkan miss A lah aku menjadi busy secara tiba-tiba for this week n next week.
miss A dah buatkan aku:
-xcukup tidur
-xcukup makan
-xcukup mase nak buat benda2 yg aku suke buat
-xcukup mandi (yang ni kiddin' je,haha)

its ok miss A, aku akan make sure semua perkara2 yang berkaitan aku n kamu akan setel secepat mungkin.
no more mercy ok!
even though miss A selalu kaco aku, tapi miss E x kaco pulak.
im so happy n i love u miss E. (macam bodoh je statement aku ni :P).
this semester, miss E x ade pulak. thats good!
btw, gud luck for those yg ade urusan dengan miss E ok. study hard!

psssst...

shout! awards

korang pernah dengar x? if x, why not korang click ini to know more about this awards.
if korang taw, please vote ur favorite artists ok.
aku dah vote, korang bile lagi. :P

last year, BUNKFACE dapat rockstar award(rockstar award = main award).

p/s: tukar style of writing sikit. :DD

salam

10 comments:

nur choki choki said...

i'm so in love wif Mr E now..

cik kumbang said...

i'm happy without mr E but very3 xsuke kat mr A...die wat idup den xtentoram u...hak2~

fendy said...

nur choki choki: really?gud luck ok! :))

cik kumbang: haha.memang x tentoram tu.banyak songeh. :P

nur choki choki said...

hey,,
really in luv ni..
hanya tuhan yg tahu lahh..
thanx yar!

fendy said...

nur choki choki:sabar2.ur wc. :))

mohd Jun said...

rindu gila dgn miss a n miss e.. :(

Queen M said...

sape miss A & E tuh?? -____-"

fendy said...

mohd jun:alala,jangan lah miss2 diorang.xboleh!

queen m:kene lah teka ea. :P

Lyn Sery said...

aku minat bunkface!

fendy said...

lynsery:kite same!

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger