Followers

First time

mule kan dgn BISMILAH...

ni first time tules blog ni.cam biase lah,kalo dah first time for sure xtaw nak watpe utk intro ni,haha.xtaw nak mule kan cam ne lg.so,sape yg terlawat blog ni,trime je ea pe yg aku tules ni.b4 tu,nak gtaw somethin.blog ni senaye diujudkan utk menstorykan somethin,pape pun yg aku lihat,dengar n pk berdasarkan pe yg berlaku kat aku or kat sekeliling aku.

psst!!:alamak,nak tules pe lg ni.ttbe je blur,haha..


arghhh!!!..mmg pyh gak nak tules blog ni ek.ngat kan senang je nak wat blog ni..berpeluh tu nak tules blog,haha.iyerlah kan,member2 pun dah de blog.jeles gak tgk.aku sorang je xde..so,terpakse cube try n test.pyh pn biar lah,janji de blog sndiri ni,wekkk!!.

mayb smpai sini je kot for intro lah.cam byk je nk tules.senaye pendek je,haha.next post aku mau introduce sape aku.for sure sape yg terlawat blog ni de yg xtaw sape aku,huhu.mst nak taw sape dak fendi ni?budak2 lg ke or dah tua dah?ensem ke comey?haha,tu soklan maen2 buat je.tp kalo dah kenal aku, wat2 lh bace gak post tu ea,hehe.

salam


13 comments:

akuKah.. said...

wahwah..dak pendi pon berblog..
maju la dak2 cs..
hehe

ikhsan said...

wei lolik...aku da add link blog ko kt blog aku..hehe~

fendy said...

cik akukah,mst lh..dak2 mmg power,hehe

fendy said...

cik ikhsan,makasih...hehe.promote skit taw. =P

a m i n a said...

hahaha..kamu pn da ade blog??
t rajen2 la singgah blog i..
hehe..

fendy said...

cik amina,ok bos...hehe

RYUZAKI said...

add link blog aku skali...wei..sape antar entry pelik tuh?

fendy said...

cik ryuzaki,wakil owner yg anta...

zero said...

ape plak ko sorg je yg xde,
ak pun xde gak.
ni pun ak br je nk wat.
(tp sbnrnye da lame wat, cume skunk br nk tulis)

sweet said...

hahahah..welcome to the club...ahha

fendy said...

haha
tq so much.

Cik Kumbang said...

bila mo update blog lagi ? :D

fendy said...

tengah rancang nak update ni,huhu.

 

Hidup Aku Biasa Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger